Onze kernwaarden.

Expertise

Alle medewerkers (dus ook de adviseurs en het management) hebben zelf op de steiger de werkzaamheden uitgevoerd.

40 jaar ervaring in reinigen, onderhouden en restaureren van objecten.

35 Jaar ervaring met het opstellen van bestekken, adviseren en managen van (veelal complexe) restauratie en onderhoudswerken.

Deskundig

Zonder uitzondering zijn wij allen zeer ervaren ambachtslieden met een passie voor het vak en liefde voor het onderwerp.

Een aantal van ons hebben zich daarnaast bekwaamd in het begeleiden, managen, adviseren en organiseren van restauratie en onderhoudswerken.

Oplossingsgericht

Is er geen oplossing, dan creëren we er één. We blijven ons net zolang inzetten en bekommeren totdat een vraagstuk of probleem is opgelost.

Menselijke Waarden

Wij hechten zeer aan de menselijke maat en fijne omgangsvormen.

Wij zijn A-typische bouwvakkers met goede manieren. We zijn open en eerlijk, werken veilig en kunnen heel goed naar elkaar luisteren.

Hierdoor hebben wij prettige omgangsvormen en is een sfeer op het werk ontstaan die wij zelf, opdrachtgevers en betrokkenen bij de werken in uitvoering als zeer prettig ervaren.

Uitstraling

Is iets waar we doorgaand aan werken, we zijn perfectionisten en stralen dat ook graag uit. Goed is voor ons soms nog niet goed genoeg, er zijn altijd dingen die beter, mooier of prettiger kunnen.

Passie & Bezieling

We zijn er vol van. We zijn één grote professionele familie en delen met elkaar het resultaat van ons werk in woord en beeld.